طرز تهیه ماسک صورت با چای سبز

طرز تهیه ماسک صورت با چای سبز

با استفاده از یک کیسه چای سبز ارگانیک، می‌توانید یک ماسک صورت درست کنید و از آن به عنوان یک روش برای زیبایی استفاده کنید.


ماسک صورت چای و آرد برنج  


۱. یک قوری چای دم کنید و بگذارید چای خنک شود (برای سرعت بخشیدن به این کار، آن را در یخچال قرار دهید).
۲. سه قاشق غذاخوری چای خنک را با ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج مخلوط کنید: فقط آرد برنج را به اندازه کافی اضافه کنید تا مخلوط یکدست شود، توجه کنید که رقیق نباشد. اگر  مخلوط خیلی غلیظ باشد، چای بیشتری به آن اضافه کنید. به اختیار می‌توانید کمی میوه، مانند: موز و یا انبه به آن اضافه کنید. موز، خاصیت مرطوب کنندگی و انبه خاصیت پاک‌کنندگی دارد. هر دو، گزینه‌های ایده‌آل برای تهیه ماسک هستند. پس از اضافه کردن، آن‌ها را مخلوط کنید.
۳.صورت خود را با یک پاک کننده معمولی بشویید و با یک حوله‌ی تمیز، به آرامی خشک کنید.
۴. ماسک را روی صورت خود بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.
۵. ماسک را برای لایه برداری کردن روی پوست خود ماساژ دهید، سپس آن را با آب فراوان بشویید.
۶. پس از اتمام کار، از مرطوب کننده روی پوست خود استفاده کنید.


ماسک صورت چای سبز، جو دوسر و تخم‌مرغ


۱. سه عدد چای سبز کیسه‌ای را داخل یک کاسه باز کنید.
۲. مقدار کمی مرطوب کننده صورت را در ظرف فشار دهید: آن را به ظرف چای اضافه کنید.
۳. مقداری شکر گرانول یا نمک دریایی را به کاسه اضافه کنید: شکر گرانول یا نمک دریایی برای لایه برداری به کار می‌روند.
۴. دو عدد زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
۵. مقدار کمی آب اضافه کنید.
۶. مقدار کمی جوی پرک (Rolled Oats) را اضافه کنید.
۷. تمام مواد را با هم مخلوط کنید: برای رسیدن به قوام مورد نظر، آب یا جو بیشتری اضافه کنید.
۸. آرایش خود را پاک کنید: از آب داغ برای باز کردن منافذ استفاده کنید.
۹. ماسک را روی صورت‌تان بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.
۱۰. ماسک را با آب بشویید.
۱۱. صورت خود را مرطوب کنید.


ماسک صورت چای سبز، عسل و جو دوسر


این ماسک صورت، شامل مقدار زیادی از ویتامین C است که برای سلامتی پوست شما بسیار مفید است. همچنین این ماسک برای آکنه، پوست‌های چرب و ترکیبی بدون اینکه پوست را خشک کند، مناسب است.
۱. مقدار کمی آب را در مایکروویو یا روی اجاق گاز بجوشانید.
۲. چای سبز کیسه‌ای را درون آب فرو کنید.
۳. آب خارج شده از کیسه چای سبز را درون کاسه فشار دهید: بگذارید تا خنک شود.
۴. با استفاده از آب حاصل از همان چای سبز کیسه‌ای، صورت خود را بخور دهید.
۵. پس از ۱۰ دقیقه بخور دادن، صورت خود را با اسکراب به طور کامل بپوشانید
۶. پودر ویتامین C، عسل و جو دوسر آسیاب شده را با هم مخلوط کنید: شما می‌توانید مقدار آن را هر طور که بخواهید تنظیم کنید، فقط بخاطر داشته باشید: استفاده از عسل در واقع به این خاطر است که شما به مایع و بلغور بیشتری نیاز دارید. باید یک بافت خمیری درست شود. پس از گذشت چند دقیقه، دانه جو دوسر تمام مایع را می‌مکد. مصرف بیش از حد ویتامین C می‌تواند پوست شما را تحریک کند و همچنین حل کردن آن در آب دشوارتر است، بنابراین بیش از حد آن را مصرف نکنید.
۷. خمیر را در حمام، روی گردن و صورت خود بمالید: بهتر است این کار را در سینک انجام دهید.
۸. تا آنجا که می‌خواهید، ماسک را روی پوست‌تان بگذارید: توصیه می‌شود حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۳ ساعت زمان بگذارید و آن را روی پوست خود قرار دهید. می‌توانید برای نرم کردن پوست‌تان، این ماسک را با عسل نیز تست کنید. هر چه مدت زمان گذاشتن ماسک طولانی‌تر باشد، بهتر عمل خواهد کرد.

  • می‌توانید یک ماسک کاغذی را روی آن قرار دهید تا از خشک شدن چربی جو دوسر در تمام مدت جلوگیری شود.
  • توجه داشته باشید که این ماسک حتی اگر آن را تا صبح بگذارید خشک نمی‌شود، زیرا آب استفاده شده در ماسک بسیار محدود است و عسل نمی‌تواند به راحتی خشک شود و جو دوسر نیز رطوبت را حفظ می‌کند.

بیشتر بخوانید: نحوه انتخاب مرطوب کننده بر اساس نوع پوست

نظر دهید

پاسخ دهید

بازیابی رمز عبور
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0